Miguel Herrera serà el candidat per Podemos Gavà a les Municipals
Miguel Herrera i Estela Ortega

El grup municipal de Podemos a Gavà ha fet arribar, a través d’un comunicat, que l’actual portaveu de la formació a l’Ajuntament, Miguel Herrera, tornarà a encapçalar la llista del partit en les properes eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig. Així mateix, i un cop tancat el procés de votacions de primàries, l’actual número 2, Estela Ortega, seguirà ocupant aquesta posició en la candidatura.

Segons Podemos Gavà “això demostra la confiança de l’electorat en la bona feina que estan realitzant ambdues persones”, i “és un impuls a la destacada tasca en defensa de la naturalesa, dels drets d’humans i animals, i en general de les necessitats de la població de Gavà”

En el cos de la llista també han sortit triades i triats Manuel Francisco Sandoval, María Rosa Ibarra, María García, Arnau Luque, María Luisa Herrero, Manuel Segura, Begoña Fernández, Ana García i José Antonio Poveda.

Des de PODEMOS volen “agrair la participació de totes les persones en aquesta votació”, i asseguren que “seguiran fidelment el mandat encomanat per a continuar lluitant per la justícia social, per l’ecologia, pel feminisme i per les classes treballadores”.