Miguel Ibáñez: “invertirem els diners del procés en polítiques socials”

Ciudadanos a Gavà ha llençat, aquest dimarts, el darrer missatge de campanya abans de la jornada de reflexió de demà per demanar explícitament el vot per Inés Arrimadas. El portaveu de la formació a la nostra ciutat, Miguel Ibáñez, ha subratlla que “és clau que, dijous, tots i cadascun de nosaltres exerceixi el dret vot, perquè ens hi juguem molt. Hi ha partits, la única idea dels quals és aixecar fronteres per separar-nos d’Espanya i d’Europa, sense que els importi gens trencar famílies i amics o que marxin empreses i es perdin llocs de feina.”

Segons Ibáñez, el projecte de Ciutadans “recuperarà el diners gastats en el procés per fer polítiques socials i recuperarà la confiança en la nostra economia per tal que tornin les empreses i governarà per a tots els catalans, pensin el que pensin”.

El líder de Ciudadanos a Gavà, ha recorda que “fa 11 anys, quan alguns fundàvem Ciutadans per la preocupació per l’ascens de les polítiques nacionalistes, el PSC governava amb Esquerra Republicana”.

Finalment, Miguel Ángel Ibáñez, ha demanat el vot als qui volen “un govern amb les mans netes, que es preocupi dels problemes reals de la gent i que treballi per a tots”.