Ciutadans Miguel Ángel Ibáñez campanya Gavà

El líder de Ciutadans a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, segueix fent campanya i ha destacat, davant dels micròfons de la premsa local, la importància d’anar a votar el proper 21 de desembre “perquè la fractura social que patim a Catalunya és el resultat d’anys de govern separatista i excloent que ha enfrontat els catalans”.

Projecte inclusiu

Ibáñez assegura que “el projecte que defensa Ciutadans, des del seu inici és diametralment oposat. És un projecte cívic, inclusiu, cosmopolita i obert a la resta d’Espanya i del món”. El líder del partit a nivell local diu que “som l’opció més fiable i millor posicionada per tal de liderar el canvi a la Generalitat des d’una visió inclusiva, dedicant tots els recursos i esforços polítics a la millora del serveis públics, de les prestacions socials i de les oportunitats de tots els catalans, recuperant la convivència i la prosperitat”.

Ibáñez ha volgut recordar que “fa 11 anys, quan alguns fundàvem Ciutadans per la preocupació per l’ascens de les polítiques nacionalistes, el PSC governava amb Esquerra Republicana”.

Finalment, Miguel Ángel Ibáñez, ha demanat el vot als qui volen “un govern amb les mans netes, que es preocupi dels problemes reals de la gent i que treballi per a tots”.