Míriam Nogueras visita la Fira

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats a Madrid, Míriam Nogueras, ha visitat aquest diumenge la Fira d’Espàrrecs acompanyada de bona part dels integrants de la llista que configura Junts per Gavà per a les properes eleccions municipals del 28 de maig i que encapçala Isidre Casas.

Nogueras, que fa 5 anys ja va venir a veure la mostra, ha expressat la seva “satisfacció de repetir l’experiència perquè es tracta d’una fira extraordinària, plena de vitalitat i on es veu la implicació de la ciutadania”. Sobre les paneres, Nogueras ha dit que “són veritables obres d’art dignes d’admirar” i que “són possibles gràcies a l’esforç i empenta de les famílies pageses i també, ara dels escolars. És una tradició molt maca que cal cuidar i preservar perquè tingui continuïtat i pugui créixer”.

Roser Meca, número 2 de la llista a les municipals a Gavà, precisava que “necessitem aquest ajut perquè Gavà és un municipi on la seva pagesia requereix de molta més inversió. La sequera i el canvi climàtic són una realitat, però el sector pot afrontar-ho i adaptar-se si es fa inversió. Nosaltres som conscients que necessiten aquest suport i nosaltres els hi oferirem per garantir-ne la pervivència i la sobirania alimentària”.