Mónica Parés 6 del PP per Barcelona a les Generals
Mónica Parés.

La regidora i portaveu dels populars a Gavà, Mónica Parés, ocuparà el número 6 de la llista del PP per Barcelona, que encapçala Cayetana Álvarez de Toledo, en les properes eleccions general del 10 de novembre. Parés, qui en l’anterior convocatòria estatal del 28 d’abril va ser la 7, s’ha mostrat molt agraïda que el PP de Barcelona i Catalunya hagi tornat a confiar en mi i ha expressat que, “a mes, és un motiu d’orgull ser-hi també com a representant del món local i com a regidora”.

Mónica Parés ha volgut “animar tothom a anar a votar el proper 10 de novembre perquè, “tot i entendre que bona part de l’electorat es pugui sentir desanimat perquè, amb aquesta, ja seran 4 les vegades que ha calgut acudir a les urnes a nivell estatal en 4 anys, amb la desafecció vers els polítics i la inestabilitat que això comporta”, precisa que “cal fer un darrer esforç”.

Parés assegura que cal que “retorni el sentit comú a la política general, i especialment a Catalunya on entomem uns dies que poden ser conflictius amb la sentència del procés”. És per això, que la líder del PP a Gavà demana “seny” i referma les paraules del president del PP català, Alejandro Fernández, en el seu discurs d’aquest dilluns en la moció de censura al Parlament erigint-se “com la única força que pot representar el constitucionalisme a Catalunya”.

Mónica Parés ha fet aquestes declaracions fent notar que “avui dimarts, 8 d’octubre, es compleixen dos anys de la gran manifestació a Barcelona per defensar la unitat d’Espanya, una manifestació que potser no sortirà als llibres d’història, però que va omplir carrers i places amb la Catalunya silenciosa o silenciada”