Mónica Parés candidata eleccions generals província Barcelona

L’actual portaveu del PP a l’Ajuntament de Gavà i candidata a l’alcaldia a les properes eleccions municipals del 26 de maig, serà la número 7 per Barcelona en les properes eleccions generals.

Mónica Parés ha anunciat aquest matí que havia rebut la notícia “amb sorpresa i m’ho prenc així com una sorpresa i una gran responsabilitat”.

La portaveu del PP a l’Ajuntament de Gavà ha manifestat que aquesta proposta “m’agafa en un moment en què estic immersa en la campanya de les eleccions municipals del 26 de maig. He comunicat a la direcció del partit el meu agraïment i també els he dit que la meva prioritat segueix sent la meva ciutat, el meu objectiu és seguir treballant per Gavà i recuperar el nostre espai”.

Mónica Parés és la única candidata, entre els 10 primers llocs de la llista per Barcelona, que és candidata a una alcaldia “m’he posat a disposició del partit i de la resta de companys que ja m’estan demanat que els acompanyi aquests die, però els comento que jo sóc candidata a l’alcaldia de Gavà, sóc la candidata de les bases i del poble i des d’aquesta situació em poso a la seva disposició”.

Mónica Parés ha destacat que “el nostre objectiu és recuperar el posicionament del PP a Gavà i a la província de Barcelona i estic convençuda que ho farem el 28 d’abril amb la candidatura encapçalada per Cayetana Álvarez de Toledo el 28 d’abril i el 26 de maig a Gavà en les eleccions municipals”.