El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández i la candidata Mónica Parés
El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández i la candidata Mónica Parés

Mónica Parés ha estat presentada oficialment com a candidata del PP a l’alcaldia de Gavà en les eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig de 2019. La presidenta del PP de Gavà i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament torna a encapçalar la candidatura de la formació.

L’acte de presentació va tenir lloc al restaurant La Taperia que es va omplir de membres de les direccions catalanes i locals del partit així com de simpatitzants i militants locals.

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, va tenir paraules molt emotives i de valoració personal i política cap a Mónica Parés: de Mónica podria destacar moltíssimes coses perquè fa molt anys que la conec” va dir per destacar a continuació “és una persona que ho donarà tot, això ja ho sap la ciutadania, que coneix Gavà a la perfecció, que coneix els problemes de la gent, que és impossible trobar una persona més propera i amb capacitat d’escoltar els problemes que té la gent. I això és el que necessita d’un regidor, d’una alcaldessa, capacitat d’escoltar, ser propera i conèixer perfectament el seu municipi”.

Fernández va fer referència a altres formacions polítiques per llançar el següent missatge. “En aquesta conjuntura política de volatilitat, on hi ha molts partits, amb Mónica Parés tenim una garantia. Hi ha altre formacions polítiques que ara s’estan posant de moda però ningú no sap qui es presentarà per elles, que no tenen la seguretat en absolut de poder oferir un projecte de ciutat com el que té ella”.

Mónica Parés és regidora a l’Ajuntament des de l’any 2011 i fa 4 anys va ser candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Gavà per primer cop. Durant l’acte és va mostrar molt agraïda a tothom per “haver confiat una vegada més en mi” i va explicar que “els darrers 4 anys han estat uns anys complicats, amb un govern municipal dèbil, sense la majoria suficient, i el qual s’ha basat en pactes, acords i negociacions amb la resta de partits de l’oposició”. Van ser uns anys, segons Parés, també “marcats per un context sobretot econòmic i polític especial amb una crisi econòmica i amb el desafiament independentista” durant els quals “el partit popular ha fet una oposició dura però responsable. Seguirem així els propers mesos i demanen un canvi a l’Ajuntament”. La candidata a l’alcaldia de Gavà va animar la ciutadania a que “perdi la por, continuï amb la il·lusió, torni a confiar en el partit popular i des d’aquí posem al Partit Popular de Gavà a disposició del Partit Popular de Catalunya perquè volem que la nostra ciutat sigui on comenci la reconquesta del territori que el Partit Popular mai hauria d’haver perdut”.