Mostra Entitats Gavà 2017

Gavà ha celebrat, aquest dissabte, una nova edició de la Mostra d’Entitats una convocatòria que ha aplegat més de 40 associacions locals de caire molt divers. El parc de la Torre Lluc i la Rambla de Maria Casas han estat els espais on s’han instal·lat els estands des d’on han tingut l’oportunitat d’exhibir, davant la ciutadania, allò què fan i aprofitar l’ocasió per estrènyer llaços de col·laboració entre elles. El programa ha inclòs tallers, exposicions i actuacions, entre d’altres.

Cal destacar que, enguany, la mostra ha treballat també la seva vessant solidària a través del GavàMón i dins la campanya “Gavà amb els refugiats”. Així, s’han fet accions de sensibilització vers la ciutadania sobre la situació dels refugiats i el paper de Gavà com a ciutat acollidora. Entre les activitats celebrades, hi havia un puzzle  gegant a càrrec de Sindicalistes Solidaris, un taller de somnis amb Oscar Navarro, El Joc de l’aigua amb l’Associació Catalana d’Enginyeria sense Fronteres i un taller infantil de cuina del món. També s’han pogut admirar diferents exposicions com ara la de fotografies i poesies premiades en la present edició del GavàMón,  la de l’Associació Mujeres Burkina, un altra de l’artista Salan Noah i la mostra d’art sahrauí a càrrec d’impuls Gavà

Per segon any s’ha organitzat el concurs de decoració de parades de les entitats on s’han premiat aquells espais que han destacat per com s’han engalanat.

La ciutat compta amb més de 200 entitats que treballen en diferents àmbits com la cultura, l’esport, l’acció social, l’educació, les relacions veïnals, el comerç, la cooperació internacional i el medi ambient.