Mudit Grau presenta La línia alba
“La línia alba” ja es pot trobar a les llibreries

La ballarina i coreògrafa gavanenca, Mudit Grau, presenta aquest dijous, 17 de desembre la seva primera novel·la titulada , “La línia alba. El secret per créixer a partir de cada entrebanc”. Grau explicat que la raó de ser del títol triat: “en els escorxadors, a tots els animals quan els obren en canal, d’aquella part més fàcil per obrir se’n diu “línia alba”, i aquesta part més fàcil per obrir és la metàfora que jo he agafat per referir-me a la vulnerabilitat de les persones”.

A Grau no li agrada que alguns hagin descrit el seu com un llibre d’autoajuda, ella prefereix parlar d’un llibre d’emocions: “Jo noc cap coaching ni cap psicòloga, ni tampoc és el meu interès, només soc novel·lista i escric. Si després el resultat d’això sigui una novel·la en la que hi ha una càrrega emocional molt potent, i en la que la protagonista és una dona que lluita per aconseguir una sèrie de coses, i això reverteix en alguna cosa que pot ajudar a la gent, ja és una cosa diferent”.

Grau té molt clar el paral·lelisme entre l’escriptura i la dansa ja que “el procés de creació literària és meravellós, i com es desenvolupa després és similar a quan fas coreografia tot i que amb un llenguatge absolutament diferent, és clar. De fet, comences a imaginar-te mons, i poc a poc això es va traduint en el cas de la dansa en llenguatge de moviments, i en el cas de l’escriptura en la llengua”.

“La línia alba” ja es pot trobar a les llibreries i properament es presentarà a Gavà. Mentrestant, Grau ja prepara una nova novel·la que també té la intenció de publicar.

L’acte de presentació de l’obra, editada per Comanegra farà demà,  les 19.30 hores, a l’Espai Maragall de Gavà.