Muntat el Pessebre a Gavà
El Naixement es pot visitar cada dia, de 10 a 20.30 hores, fins el proper 6 de gener

Un any més els gavanencs i gavanenques tenen l’oportunitat de visita el Pessebre a Gavà. El Naixement s’ha muntat a la plaça de Josep Tarradellas, just davant del monument des Màrtirs del Setge del 1714. Vivers Barri s’ha ocupat de recrear l’espai i el seu propietari Salvador Barri, precisa que han van tardar “un parell de dies cercant i preparant tots els materials” i que entre 5 persones van muntar-lo en un dia “emprant com a base unes paques de palla i triant diferents espècies de plantes que també podríem trobar a Nazaret. Parlem d’oliveres, palmeres, xiprers o gramínies”.

Vivers Barri s’ha ocupat de recrear l’espai

Aquest Betlem es pot visitar cada dia, de 10 a 20.30 hores, fins el dia de Reis i culmina tot el seguit de guarniments que l’Ajuntament ha instal·lat per tota la ciutat amb motiu d’aquestes festes. L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez ha precisat que “amb tots aquests elements la ciutat podrà respirar l’ambient entranyable propi d’aquestes dates en un any, on dissortadament, la pandèmia obliga a adequar les nostres tradicions. Són uns Nadals que caldrà viure de manera molt diferent”.

Sánchez ha demanat a la ciutadania que “segueixi essent responsable i compleixi amb totes les recomanacions sanitàries per frenar l’expansió del virus” ja que ara “el més important és preservar la nostra salut i la de la gent que estimem”. L’Alcaldessa ha dit també que “amb tots aquests elements decoratius volem ajudar a dinamitzar el comerç i la restauració, que ara ha d’afrontar noves restriccions. Convido a tothom a fer-los costat, consumint en aquests negocis locals, i a gaudir de la ciutat passejant, sobretot perquè els més petits puguin viure, com cal, aquests dies”.

El sector comercial ha preparat diferents activitats de dinamització al carrer per animar les compres. És el cas del grup d’actors de la Roda Produccions que, disfressats d’estrafolaris turistes estrangers, es passegen pels establiments i fan passar una bona estona a clients i venedors.

Els integrants de La Roda animen l’ambient.

A partir de demà, a més, començaran a instal·lar-se les bústies màgiques en diferents indrets de la ciutat per tal que tots els nens i nenes puguin deixar-hi la seva carta perquè arribi als Reis de l’Orient.