Natalia Galindo
Natalia Galindo: “Participar a l’Arnold ha estat un somni”

La gavanenca Natalia Galindo porta un any realment meteòric. Després de l’or aconseguit en el campionat internacional de Bikini Fitness a Malta, i de rebre el carnet que l’acredita com a professional, Galindo ha pres part aquest passat cap de setmana a Sevilla en l’Arnold Sports Festival Europe, un esdeveniment multiesportiu on es practiquen més de 40 esports, que aplega més de 6.000 esportistes, i que està organitzat pel mateix Arnold Schwarzenegger.

Ni Galindo ni cap de les participants espanyoles del seu equip va poder puntuar, però ella ho té molt clar: “Per a mi ha estat una experiència increïble participar aquí encara que no hagi puntuat, jo he vingut molts anys a l’Arnold com espectadora, així que estar ara a dalt de l’escenari ha estat veritablement un somni fet realitat”.

Finalment no va ser possible puntuar a Sevilla, i és que “ja sabíem que seria un campionat molt dur i complicat a nivell mundial”. Segons ens ha explicat Galindo, “alguns dels jutges ens va dir que anàvem molt bé preparades físicament, però que en aquest tipus de campionat potser no es busquen cossos tan forts, sinó línies més suaus, que no marquin tant de múscul”.

Tot i que habitualment és el mateix actor qui entrega els premis en persona, en el cas de Sevilla no ho va poder fer a causa de les restriccions per la Covid-19, i finalment es va poder connectar per videoconferència per saludar als assistents.

Natalia Galindo
Galindo, amb companyeres del l’equip del seu preparador, Yamil Calvo

El proper repte de Galindo, sempre dirigida pel seu preparador físic, Yamil Calvo, serà aquest mateix cap de setmana que ve, en un Open nacional que es celebra a Aragó, i més endavant vindrà una Diamond Cup a Marbella. Galindo va poc a poc però està molt satisfeta amb el seu rendiment: “Em veig la diferència respecte a l’any passat i estic molt molt contenta, la millora és brutal i al final em dona igual si quedo primera, segona o tercera, estic molt satisfeta”.