Nerea canta pels fans a Gavà

El parc de la Torre Lluc ha estat l’escenari aquets dissabte a la tarda per on la ja ex-concursant d’Operación Triumfo ha desfilat per agrair el suport rebut pels seus fans durant el seu pas pel popular concurs televisiu. La gavanenca, va interpretar tres de les peces que van marcar el seu pas pel programa: “Listen” de Beyoncé, Stone Cold de Demi Lobato, amb acompanyament a la guitarra de Josep Roca a qui ella defineix com “el meu mestre” i “Quédate Conmigo” de Pastora Soler que va fer embogir definitivament al nodrit públic que l’havia vingut a veure.

L’alcaldessa Raquel Sánchez, en nom de la ciutat li va fer entrega d’un ram de flors i li va fer saber “l’orgull que suposa que algú amb el teu talent ens representi i porti el nom de Gavà arreu”. Sánchez va destacar l’aposta que aquest municipi ha fet, i fa, per la cultura” i ha recordat que “sortosament tenim molts joves amb vocació artística i molt potencial i projectes com l’Espai Escènic o l’Aula de Música que treballen perquè això sigui així”.

Durant la tarda també hi van haver sorpreses per a la jove, com ara l’actuació dels qui en el seu dia van ser companys de la jove, el cor Top Ten que li van dedicar la cançó “Oxana” i el cor l’Amistat de l’Aula de Música Soler on, justament, ella va començar a cantar essent una nena i que van interpretar el tema “Stand by me”.

Nerea va reconèixer estar “molt emocionada” per l’acollida i les sorpreses i va assegurar que  OT li ha “canviat la vida” li ha obert “un món nou d’oportunitats” però que “per molt que visqui en altres llocs sempre seré de Gavà. Aquí he crescut i he estimat la música ,i per això, aquest acte resulta molt especial”, i és que la cantant ha avançat que, per motius professionals, es trasllada a Madrid.

Durant la seva intervenció a l’escenari, Nerea també va aprofitar per reivindicar la igualtat entre homes i dones.

Després del directe Nerea va estar una bona estona signant autògrafs i fent-se fotos amb els fans.