Nit de l’Esport el 2 de juliol
Auditori Marc Grau.

Gavà acollirà, el proper 2 de juliol, la cinquena edició de Nit de l’Esport, una iniciativa que vol reconèixer la feina i el darrers mèrits obtinguts pels clubs i esportistes de la ciutat

A l’igual que l’any passat hi haurà tres categories. La primera d’elles serà la de reconeixement a les entitats del municipi i constarà dels següents apartats: millor classificat individual o col·lectiu, esportista o equip amb major recorregut de progressió o superació, millor tècnic o entrenador, reconeixement al fair-play i reconeixement a la tasca en valors.

Una altra categoria serà el d’esport, salut i natura on es reconeixerà la millor iniciativa externa a les entitats esportives que promoguin hàbits fisicoesportius saludables o de superació personal.

El tercer apartar t serà el de compromís social i inclusió i es guardonarà la millor iniciativa d’esport o activitat física que fomenti la inclusió o demostri compromís social. Finalment t s’escollirà el Millor esportista de l’any, guardó que l’any passat va ser per Asier Sánchez, jugador de hoquei en cadira de rodes elèctrica.

La gala, que es farà a l’auditori Marc Grau del Parc del Mil·lenni, començarà a les 20.00 hores.