caporals
En primer terme, els quatre nous caporals nomenats

Aquest matí la comissaria de la policia local ha acollit l’acte de nomenament de quatre nous caporals, tres homes i una dona, cobrint una necessitat de llocs de comandament que tenia el cos. L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, i l’inspector en cap de la policia de Gavà, Pere Rivas, han estat els encarregats de posar les noves xarreteres a les persones que han aconseguit arribar al final d’un exigent procés de selecció. Badia ha elogiat la feina que fa la policia municipal i s’ha mostrat molt orgullosa del cos de seguretat gavanenc, i s’ha mostrat convençuda de què “aquestes quatre persones, tot i que ara començaran un període de formació per poder exercir el càrrec, desenvoluparan molt i molt bé la seva feina”. També ha assegurat estar molt orgullosa de què “en els 100 anys de la policia de Gavà, per fi tenim un comandament intermedi, la Cristina González, que és la primera dona amb un càrrec de comandament en aquesta prefectura”.

González, per la seva part, ha manifestat sentir “moltíssim orgull de ser la primera dona comandament en la història de la Policia Municipal de Gavà, estic molt contenta. A més, compto amb el suport de tots els meus companys de prefectura, i és un plaer estar aquí”. La nova caporala ha animat a altres dones a seguir les seves passes, perquè “per descomptat, totes podem”.

Aquesta ampliació de càrrecs intermedis al cos de la policia municipal, continuarà, ja que, segons ha afirmat l’alcaldessa, “necessitarem també més sergents i farem un altre procés per tal que hi hagi una altra tria de persones que puguin tenir un comandament una mica més elevat”.