Nou parc infantil al costat dels Mossos
Foto: @jalarmo

Un dels projectes més votats per la ciutadania i aprovat en la passada edició del programa participatiu del Junts Fem Barri és la construcció d’una nou parc infantil a l’Avinguda Eramprunyà. Es tracta d’una zona de jocs per als petits que s’ubica entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i la rotonda de Begues. Les obres, que ja van donar inici fa uns dies, estan pràcticament enllestides.

Així mateix, també es crearà un altre parc al barri de La sentiu, amb jocs per als infants, que estaran associats a l’àrea de pic-nic de can Llong. Els treballs es complementen amb la construcció d’una pista poliesportiva en l’entorn de la masia, que permetrà la pràctica de futbol sala, handbol, entre altres disciplines.

Millores de parcs ja existents

Una altra de les obres destacables, és l’adequació del parc infantil del carrer de Sant Martí, en la cantonada amb el carrer de Pi i Margall. El projecte permet incorporar nous jocs. També es millorar la pavimentació actual de formigó i es crea una àrea de sorra rentada i una altra de cautxú de diversos colors.

Obres al parc del carrer Sant Martí.

A aquestes intervencions cal afegir la millora de l’àrea de jocs de l’avinguda Diagonal, a partir de dimarts. Els treballs consistiran en la instal·lació d’un umbracle i en la reparació del paviment de cautxú malmès.