Oktoberfest

Dissabte, 21 d’octubre, l’Ajuntament de Gavà i el Gremi de Restauració de Gavà coorganitzen l’Oktoberfest, amb la finalitat de dinamitzar la restauració local i celebrar un dissabte comercial a la ciutat. Tant els gavanencs i gavanenques com també gent de fora del municipi gaudiran d’una àmplia oferta de música, menjar típic alemany i beguda, amb protagonisme, òbviament, de la cervesa.

L’activitat comptarà amb la presència de 5 locals de restauració de Gavà, que oferiran tapes i begudes. Seran Al Karbon, Cafè Teatre, Margu, Les Massotes i A Rolete. L’activitat anirà complementada amb animació musical durant tota la jornada, amb un DJ i un concert del grup gavanenc Mala Vida.

L’Oktoberfest tindrà lloc al Parc de la Torre Lluc, i l’horari serà el següent:

  • 12 h: Inici de la venda de tiquets de menjar i cervesa artesana
  • 13 h: Animació d’actors de la companyia de teatre La Cubana
  • 17 h: DJ Borinot
  • 21.30 h: Concert de Mala Vida
  • De 00 h a 1:30 h: fi de festa amb DJ Paulguetti

L’Oktoberfest, en alemany “festival o festa d’octubre”, és la festa popular més gran d’Alemanya i una de les majors del món, amb visites anuals mitjanes superiors als sis milions de persones. Se celebra a Múnic entre els mesos de setembre i octubre des de l’any 1810, i dura aproximadament dues setmanes. Actualment, són moltes les ciutats d’arreu del món que s’han sumat a aquesta celebració, entre elles Gavà. Es preveu que, com a les anteriors edicions, aquest homenatge a la tradició bàvara convoqui centenars de persones a la Torre Lluc.