Nova jornada de vacunació sense cita prèvia a Gavà
Nova jornada de vacunació covid sense cita prèvia

El Casal Municipal de Cultura American Lake de Gavà repeteix aquest 10 de setembre com a seu de vacunació sense cita prèvia contra el covid-19 a Gavà. En aquest cas, els veïns podran anar a vacunar-se de 10 a 19 hores sense necessitat de reservar cita, acudint amb el DNI o la targeta sanitària. Segons informa l’Ajuntament la vacuna subministrada serà l’elaborada pels laboratoris Pfizer.

La vacunació sense cita prèvia a Gavà s’ha fet en tres ocasions durant el mes d’agost: els dies 13, 20 i 27 d’agost amb molt bona acceptació. En total s’han vacunat quasi 1.030 persones, la gran majoria van rebre primeres dosis de Pfizer, però els sanitaris també van aprofitar per completar la pauta en gent a la que li toca en aquetes dades posar-ser la segona dosi.

Els qui es van vacunar el 13 d’agost (494 persones) van rebre la segona dosis el 3 de setembre, (on també es va fer jornada sense cita prèvia) mentre que aquest 10 de setembre la rebran els vacunats amb les primeres dosis el 20 d’agost (264 persones) i els prop de 270 vacunats el 27 d’agost rebran la segona dosis el 17 de setembre.