Nova protesta contra la violència masclista

Gavà s’ha tornat a concentrar contra la violència masclista i per retre homenatge a les darreres víctimes mortal d’aquesta xacra social, que malauradament ja sumen 34 en el que portem aquest 2019.

La plaça Major ha esta de nou l’escenari d’aquesta trobada on s’ha llegit el manifest de rebuig i condemna vers aquesta xacra i el condol vers les famílies de les darreres víctimes. Amb aquestes concentracions periòdiques la ciutat vol fer visible el seu “compromís amb la igualtat o posar de manifest la importància que tothom denunciï aquestes situacions i que es faci molta pedagogia, perquè determinats comportaments masclistes, per subtils que puguin semblar, es detectin perquè això pot esdevenir el germen d’actes molt més greus que atempten contra els drets i llibertats més fonamentals”.

Recordem que existeix un servei d’atenció permanent a les víctimes, el 900 900 120 que és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l’any, durant les 24 hores de dia. Aquí s’atenen les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones com peticions d’informació de dones que viuen situacions de violència, sobre els recursos existents a Catalunya en matèria d’assistència a la violència contra les dones, sol·licituds d’assessorament sobre possibles actuacions a realitzar davant una situació de violència contra les dones, procedents de particulars i/o professionals.