Nova protesta per unes pensions dignes
La marxa va passar per la Rambña.

Desenes de persones van sortir al carrer novament aquest dissabte al matí per reivindicar unes pensions dignes. La protesta, convocada per la “Plataforma Gavà per unes pensions dignes” va consistir en una marxa pels carrers del centre que va arrencar a la plaça de Jaume Balmes i va acabar a la plaça de Batista i Roca, on es va fer la lectura d’un manifest.

Aquesta és la segona marxa pels carrers de Gavà que organitza aquest col·lectiu després de la massiva assistència registrada en l’anterior del passat mes de març. A part d’això, l’ens no ha deixat de fer assemblees i els dilluns al migdia així com taules informatives en diferents dies i indrets del nostre municipi.

La Plataforma segueix reivindicant unes prestacions “al nivell de les fixades en altres països de la Unió Europea” i mostra la seva “preocupació per l’actual estat de l’anomenada guardiola de les pensions” perquè en menys de 8 anys “ha quedat buida per culpa de les negligències del govern”. És per això a que exigeixen a l’Estat “garanties constitucionals on es blindin les futures pensions i es reculli el dret a una pensió digna”.

Altres reclams fa aquest grup és que “es garanteixi la prestació de la Llei de Dependència, mesures eficaces contra a la pobresa energètica i que el càlcul de pensions es faci tenint en compte tota la vida laboral, i no només els darrers anys”.

Així mateix, els participants demanaven “unitat en aquestes manifestacions”.