Noves activitats del Bibliolab

La biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà collirà, aquests propers dies diverses activitats del Bibliolab, un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que ja es va iniciar a la ciutat al febrer i que desenvolupa accions per afavorir l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania. La primera de les sessions, celebrada al febrer, es va centrar en el món de les il·lusions òptiques i ara s’han programat noves iniciatives.

Així, aquest dilluns 9 d’abril i el proper dia 16, es farà un taller per a joves de 16 a 19 anys sobre còmic autobiogràfic que guiarà l’escriptora i il·lustradora Sandra V.

Per al 14 d’abril s’ha programat una acció pensada per als nois i noies a partir de 12 anys centrada en programar aplicacions per a mòbil.

La darrera de les propostes d’aquest mes se centrarà en experimentar amb el cinema d’animació i tindrà lloc el 20 d’abril. Els interessats cal que formalitzin la seva inscripció trucant al telèfon 93 263 9230.