Noves instal·lacions Railsider Gavà

Railsider Mediterrani ha arrendat, amb l’assessorament de Consulta Naves Barcelona, agència especialista al mercat industrial i logístic, una nau industrial 1.335 m² de superfície al Polígon Industrial El Regàs de Gavà.

La parcel·la disposa, a més, d’un pati d’1.050 m² per a maniobres i aparcament,cinc ponts grua per realitzar una operativa eficient.

Amb aquesta nova contractació, l’operador logístic especialitzat en transport multimodal de mercaderies, pretén ampliar el servei de transport de mercaderies que actualment opera des dels seus centres logístics situats a la Zona Franca de Barcelona i Vilamalla.

Railsider és la marca amb la qual operen tots els operadors logístics en què participen Algeposa i Renfe de manera conjunta. L’empresa està dividida en dues societats: Railsider Atlántico i Railsider Mediterrani, que ofereixen els seus serveis en tots dos eixos de la península ibèrica.

Des de juny, l’operador també compta amb dues naus a Irun amb via interior ferroviària per a ample ibèric i UIC per donar servei de transport al sector del gran consum.