L'exposició mostrarà artesania, pintura, treballs manuals, fotografia i altres especialitats. Foto arxiu
L'exposició mostrarà artesania, pintura, treballs manuals, fotografia i altres especialitats. Foto arxiu

En el marc de les Festes de Sant Pere 2022, i després de dos anys de paréntesis per la pandemia, les persones més grans de la ciutat poden participar en l’exposició col·lectiva “L’art no té edat”.

Una exposició amb la finalitat de visibilitzar any enrere any les seves habilitats artístiques i la contribució per part de les persones grans a fer una ciutat per a totes les edats. L’exposició és una mostra d’un treball artístic que moltes persones grans gaudeixen com un projecte vital i una manera més de fomentar un envelliment actiu.

Les persones que vulguin participar-hi amb obres d’art, artesania, treballs manuals, pintura, fotografia, o altres especialitats, s’hi poden inscriure a a a qualsevol dels casals municipals de la gent gran fins al 23 de juny. Les obres s’hauran de lliurar el dilluns 27 de juny al Museu de Gavà en horari de 10 a 13 h (entrada principal).

L’exposició romandrà oberta del dijous 30 de juny al 3 de juliol al Museu de Gavà.

Inscripcions

Les persones interessades poden demanar-ne informació i fer les inscripcions de 10 a 13 i de 16 a 20 h, de dilluns a divendres als casals municipals:

Casal Municipal de la Gent Gran El Centre, carrer de Sant Isidre, 22. Tel. 93 662 53 62

Casal Municipal de la Gent Gran Can Tintorer, carrer de Can Tries, s/n. Tel. 932639644

Casal Municipal de la Gent Gran Torre Lluc, carrer del Centre, 3. Tel. 932639172
gentgran@gava.cat.