OBK repassa els grans hits en el concert de Festa Major
OBK repassa els grans hits en el concert de Festa Major

OBK ha omplert aquesta nit la plaça de Francesc Macià en el que ha estat el concert estrella de la Festa Major 2023 de Gavà, després que els madrilenys Sidecars haguessin de suspendre l’actuació divendres per problemes derivats de la pluja. Jordi Sánchez, ànima del grup, assegurava que està “molt content de poder tocar a Gavà, al costat de casa” i que viu el directe “amb la mateixa il·lusió i nervis que el primer dia”.

OBK ha presentat un repertori de música electrònica sense oblidar els grans hits que van portar-los a l’estrellat als anys 90, com “Historias de amor”, “El cielo no entiende”, De qué me sirve llorar” o “La princesa de mis sueños” i al final van fer un homenatge a Depeche Mode, la banda que va inspirar-los, amb una versió de “Personal Jesus”.

Sánchez afirma que “dalt l’escenari defensa les cançons com el primer dia i mantinc les ganes de connectar amb el públic, buscant la complicitat des del minut un, que aquestes cançons que jo vaig compondre i que la gent s’ha ensenyorit, les compartim junts”.

 

El líder d’OBK assegura que “després de 30 anys de carrera ni en el meu millor dels somnis em veia aquí ara, oferint concerts davant dels primers fans que ara venen amb els seus fills i se saben les cançons. Estic feliç i dic amb orgull que som un grup de pop electrònic que estic vivint els millors anys a l’escenari després de 14 àlbums i prop d’un centenar de temes” i conclou afirmant que té un “estiu farcit de feina amb molts concerts”.