Obres al Hospital de Viladecans

El treballs d’ampliació i reforma de l’Hospital de Viladecans obligaran, a partir del proper dilluns, a introduir canvis en els accessos al recinte sanitari: les ambulàncies i vehicles que hagin d’entrar a Urgències ho hauran de fer per l’Avinguda de Gavà. Els vianants continuaran entrant per la porta habitual. En els darrers mesos s’ha realitzat una reorganització dels espais d’urgències, que permetrà una millor gestió dels fluxos de pacients.

En paral·lel, i com a continuació dels treballs necessaris per a poder abordar la fase 1 del projecte, el mateix dia (dilluns, 4 de març) deixarà d’estar operatiu l’aparcament del centre.

Des d’aquesta data, els usuaris no podran entrar a l’hospital per l’accés en Avinguda de Josep Tarradellas i l’accés a l’hospital es realitzarà pels diferents accessos de l’entrada principal.

Com a conseqüència del tancament definitiu del pàrquing del recinte hospitalari, durant els primers dies, es recomana acudir a les visites en consultes externes, proves, etc. amb una mica més de temps per a garantir puntualitat en l’arribada.

Aquesta reordenació en els accessos i les circulacions serà definitiva fins que concloguin les obres.

Atès que aquest conjunt d’accions afecten sensiblement la forma habitual d’accedir a l’hospital, es recomana que, per a evitar riscos innecessaris, es respecti al màxim la senyalització i les indicacions dels tècnics, del personal de seguretat i dels professionals

Al mateix temps, es faran els últims treballs associats al trasllat d’espais assistencials i no assistencials i s’iniciaran els treballs preliminars als enderrocs que estan previstos pel mes d’abril.

Aquests canvis i calendari s’han comunicat als serveis d’ordre públic, emergències sanitàries, protecció civil i ajuntaments dels municipis als quals dóna servei l’Hospital de Viladecans. La col·laboració de tots ells és fonamental per a la realització dels treballs amb el menor impacte possible.

L’Hospital de Viladecans vol agrair l’esforç i flexibilitat de tots (usuaris i professionals) davant les molèsties ocasionades per les obres i continuarà treballant amb la il·lusió de comptar aviat amb l’hospital que el territori necessita.