Paraules en escena 2019

L’Ajuntament de Gavà i les biblioteques de la ciutat convocaran pròximament la tercera edició d’aquest concurs, que pretén fomentar l’escriptura de peces teatrals de petit format entre el públic jove i adult.

Enguany, el concurs vol agafar volada i desenvolupar-se com un projecte de llarg recorregut que integra la formació en escriptura teatral, la participació en el certamen pròpiament dita, i la posada en escena de les obres guanyadores.

Les inscripcions per al curs intensiu d’escriptura dramàtica ja estan obertes i per formalitzar-les cal trucar al telèfon 93 263 9230. Les classes són gratuïtes i es faran els dies 4,11,18 i 25 de febrer, a càrrec del dramaturg i director d’escena, Ricard Gázquez.

A diferència d’edicions anteriors, aquesta vegada hi haurà una única categoria de participació (a partir dels 12 anys), es podran presentar textos teatrals en qualsevol format (monòleg, guió breu, càpsula teatral, musical, etc.) i s’atorgaran premis en metàl·lic. Pròximament es publicaran les bases que regulen el concurs a través dels canals oficials.

Com en les edicions anteriors, el lliurament de premis se celebrarà durant la diada de Sant Jordi i la representació teatral de les obres premiades, que anirà a càrrec de la Comissió de Teatre Amateur de Gavà, durant la festivitat de Sant Nicasi, al desembre.