Parés demana planificació, calendaris, tranversalitat i pressupost
Mónica Parés, `portaveu municipal del PP

La portaveu del grup municipal del PP, Mónica Parés, ha demanat la reactivació de la cultura i l’esport més enllà de l’àmbit virtual. Parés ha manifestat que “en aquestes setmanes, des de l’Ajuntament de Gavà ens hem adaptat a algunes de les noves realitats que en els darreres mesos havien estat aturades per la pandèmia però altres com la cultura i l’esport encara esperen ser reactivats més enllà de l’àmbit virtual”.

La portaveu popular ha dit que “a l’esforç de les entitats s’ha d’unir un compromís de l’Ajuntament per mantenir la cultura i l’esport vius a la ciutat i no hi ha temps a perdre i una primera manifestació ha de ser l’obertura dels equipaments municipals destinats precisament, a aquest dos sectors tant importats sempre a la nostra ciutat”.

Mónica Parés ha exigit un calendari d’obertura dels equipaments “una cosa es veure com la pràctica de l’esport ha quedat tocada pel tancament de Can Torelló per motius al.liens i la necessitat de buscar solucions a curt termini i una altra que la resta d’equipaments esportius també romanguin tancats sense anunciar una data d’obertura” 

Pel que fa a Can Torelló, Parés ha explicat que “una setmana després de la nostra petició encara no hi cap senyal que adverteix de la prohibició d’ús ni el motiu el que fa que cada dia algú intenta col.lar-se. No cal generar alarma però sí advertir”.

Mónica Pares ha demanat quant a la resta d’espais “que el Govern Municipal contacti amb els usuaris, els informi de la data d’obertura i de les noves condicions d’ús també per que ells pugin decidir si continuen abonats o no. Especialment ho demanem per la gent gran que com a col.lectiu de més risc ens demanen saber què passarà”.

La portaveu popular s’ha referit també a l’activitat cultural “ l’activitat cultural ha de poder recuperar-se i per això també cal saber quan podran fer ús d’espais municipals on fins ara duien a terme les seves activitats. Per tant, tenint en compte l’acumulació de tasques pendents però també la necessitats de tenir clar que volem una ciutat postCovid millor necessitem una planificació clara amb calendaris, tranversalitat i un pressupost per a totes aquelles accions que caldrà ajudar a reactivar”.