Institut de Bruguers
El Parlament de Catalunya insta al govern a construir el nou Institut de Bruguers

 

 

 

El Parlament de Catalunya insta al govern de la Generalitat a construir el nou edifici de l’Institut de Bruguers. Així es desprèn almenys de la proposta de resolució que el grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar va entrar a registre el passat 20 de setembre i que ahir es va aprovar per unanimitat en la Comissió d’Ensenyament.

Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà, s’ha felicitat per l’aprovació d’aquesta proposta de resolució recordant que “el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, es va comprometre fa uns mesos a desenvolupar el Pla Director corresponent a l’Institut Bruguers, i ara aquesta proposta de resolució referma aquest compromís de treballar pel Pla Director d’aquest nou edifici rehabilitat”.

L’alcaldessa destaca que “mentre no arribi aquest Pla Director, la proposta de resolució estableix que quedin garantides les obres que siguin necessàries pel manteniment de l’actual edifici”. Sánchez a més posa de manifest que el compromís en relació al Pla Director és que “estigui acabat abans de començar el curs 2019/2020”, i en aquest sentit ha agraït “el suport i la votació favorable de tots els grups presents en aquesta Comissió del Parlament”.

Sánchez ha assegurat que “el govern de Gavà no pararà de reivindicar aquest nou edifici fins que no sigui una realitat”, i al mateix temps ha reconegut “el gran treball que fa la comunitat educativa, la direcció del centre i el conjunt del professorat, com ho demostra el fet de que els inscripcions de cada any a l’Institut de Bruguers vagin en augment”.