Partit Popular
Llanos de Luna, atenent les explicacions de Mónica Parés davant d'una panera

Com és tradicional, la Fira d’Espàrrecs és un esdeveniment que aprofiten moltes autoritats de tot l’espectre polític per deixar-se veure. Si ahir va ser el torn, entre altres, de Salvador Illa i Meritxell Serret, avui li ha tocat a Llanos de Luna, diputada del Partit Popular per Barcelona al Congrés dels Diputats i exdelegada del govern a Catalunya.

Llanos de Luna ha assegurat que la Fira d’Espàrrecs “s’ha convertit ja en tota una fita no només amb el protagonista, que és l’espàrrec, sinó també com a referent de fira agrícola, gastronòmica i comercial”. La diputada a Madrid ha destacat que la seva presència avui a Gavà respon al seu desig de “recolzar a tots els sectors productius, als nostres agricultors, als nostres comerciants i empresaris, més encara en un dia tan assenyalat com avui, que és el Dia del treball, perquè sempre que governa el Partit Popular el que fa és crear llocs de treball”.

De fet, Llanos de Luna ha recordat que aquesta creació de feina “és l’objectiu principal del nostre partit, com s’ha vist en el paquet de mesures econòmiques que acaba de presentar Feijóo, amb propostes com una baixada d’impostos, sobretot en els carburants i les energies, amb la qual cosa potenciaríem la creació de llocs de treball i que les famílies tinguessin més diners a la butxaca per poder viure millor i tenir millors projectes de vida”.

Llanos de Luna ha visitat la Fira d’Espàrrecs acompanyada per la portaveu del Partit Popular a Gavà, Mónica Parés, que ha agraït la visita a la diputada destacant “la gran il·lusió de tornar a recuperar aquesta Fira després de dos anys de pandèmia, i avui ja podem parlar d’un magnífic resultat, amb un gran número de visitants de tot el recinte firal”. Parés va fins i tot més enllà del dia després d’aquesta edició en destacar que ”aquesta tarda s’acaba la Fira i toca pensar en l’any vinent, en seguir animant i involucrant a la pagesia i també a tota la ciutat per tal que segueixin participant en aquesta gran fira que tenim aquí a Gavà”.

Llanos de Luna ha estat també acompanyada en aquesta visita, a banda de per Mónica Parés, per Óscar Ramírez, regidor i portaveu dels populars a l’Ajuntament de Barcelona. Tots ells s’han emportat de regal, de part de Parés i de la ciutat de Gavà, una capsa amb espàrrecs gavanencs.