PLANTACIÓ A LES DUNES AQUEST DIUMENGE
L'activitat es farà aquest diumenge al matí.

La jugateca ambiental de la Platja de Gavà celebra aquest diumenge la seva darrera proposta de la temporada on els participants podran gaudir d’una jornada participativa de plantació a les dunes. Aquesta activitat dinamitzada pel Grup ecologista Les Agulles té l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania la importància de preservar aquests espais.

Mitjançant l’activitat de plantació els participants podran conèixer quines espècies autòctones habiten en aquests espais. Durant la jornada els participants plantaran Borró (Ammophila arenaria) i herba de sant ponç o timó (Teucrium polium dunense). També podran conèixer les diferents actuacions que s’han realitzat els darrers anys en aquesta zona de la platja de Gavà.

Per participar-hi us podeu inscriure a partir de les 11.30 hores a la Jugateca Ambiental situada a l’Avinguda del Mar amb el Passeig Marítim, davant de la zona de jocs infantils.

La Jugateca Ambiental és una iniciativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà que té com a objectiu oferir un espai de joc i experimentació en família, tot promovent el respecte a l’entorn i posant èmfasi en els valors ambientals de la Platja de Gavà. L’espai funciona tots els diumenges d’11.30 a 13.30 hores a l’Avinguda del Mar, amb el Passeig Marítim, al davant de la zona de jocs infantils.