Plats de carxofa calçots als restaurants de Gavà

5 restaurants de Gavà: l’Anhel, Les Marines, Major Trenta-sis, Tasta’mm i l’Ermita de Bruguers, formen part dels 51 establiments de diferents municipis del Baix Llobregat que, un any més, participen en la campanya “Sabors de l’Horta” de promoció del producte fresc de proximitat. Això es tradueix en les seves cartes amb diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven al Parc Agrari amb certificat de frescor, proximitat, temporalitat i saber fer de la nostra pagesia.

Ara és temps de carxofes i calçots i aquests són els productes que apareixen en les receptes d’aquest establiments. Segons la temporada, s’oferiran plats amb cireres, espàrrecs, bledes o bròcoli, a més del pollastre Raça Prat, entre d’altres.

Novetats

Com a novetat, en el marc de les accions d’aquesta temporada, i amb la fi de conèixer d’una manera més propera els protagonistes d’aquesta acció gastronòmica, s’ha posat en marxa un nou pla estratègic de comunicació, que s’inicia amb la realització d’un vídeo promocional i posts promocionals a través de xarxes socials dels restaurants Sabors de l’Horta i el producte Fresc del Parc Agrari.

De la mateixa manera, es realitzaran durant l’any 3 sortejos on el premi seran menús de dinars o sopars per a 2 persones centrats en els productes Carxofa Prat, Cireres i productes de la tardor, segons temporada.