Podemos a Gavà preocupat pel creixement de casos de Covid
Miguel Herrera i Estela Ortega.

El grup municipal de Podemos Gavà ha emès una nota de premsa per expresar la “preocupació per l’augment de casos de coronavirus a Catalunya en general, i a Gavà en particular”. Per a Podemos “l’increment del nombre de pacients afectats/as per covid 19 en les últimes setmanes, i sobretot en els últims dies, mostra una tendència realment alarmant i que pot acabar tenint greus conseqüències tant en la nostra salut, com en el sistema públic de Sanitat, així com en l’economia, sobretot per a les petites i mitjanes empreses”.

Per aquests motius des de PODEMOS Gavà volen “apel·lar a la responsabilitat personal de totes i tots amb la finalitat de minimitzar el risc de contagis i l’augment de casos” afegint que “en aquesta situació hem de cuidar-nos entre totes i tots, i hem d’extremar les mesures per evitar contagiar-nos i evitar contagiar als altres”.

La formació també vol “agrair l’esforç que tota la població està fent per impedir que aquesta pandèmia continuï expandint-se” i que “eviten que es col·lapsin les urgències dels hospitals públics i que el nombre de defuncions sigui menor”.