Podemos
Estela Ortega, ahir a l'aparcament del cementiri

Podemos (PODEMOS) Gavà pregunta al govern local en el Ple Municipal d’avui per l’aparcament del cementiri. Segons ha explicat Estela Ortega, portaveu de la formació morada, “és freqüent trobar el pàrquing del cementiri amb un estat de brutícia important”. La regidora assegura que “podem trobar per la zona tota classe de deixalles, papers, llaunes, ampolles i fins i tot xeringues”.

Ortega creu que “és important mantenir aquesta zona neta ja que és un aparcament utilitzat pels veïns que viuen a prop, per persones que acudeixen al cementiri, i a més es troba molt a prop d’un centre d’ensenyament secundari i és també emprat pel seu alumnat”. A més, els morats recorden que “en els propers dies hi haurà encara més afluència degut a la festivitat de Tots Sants”.

Des de Podemos “reconeixem el gran treball que fan els treballadors de PRESEC a l’àrea, portant a terme fins i tot tasques que podrien estar fora de les seves competències, com ara la retirada de xeringues. Però és evident que la càrrega de treball és major que la que l’actual personal pot assumir i que, en zones com l’aparcament del cementiri, és possible que sigui necessari reforçar la plantilla”.

Així doncs, els morats pregunten al govern municipal en el Ple que es celebra avui dijous, a partir de les 18:00 hores, “si coneix l’estat de brutícia en el que es troba la zona d’aparcament del cementiri, i què solucions proposa per poder mantenir la zona en bones condicions de neteja”.