Podemos
Miguel Herrera i Estela Ortega, portaveu i regidora de Podemos a l'AJuntament de Gavà (Imatge d'arxiu)

Podemos (PODEMOS) de Gavà “exigeix l’apertura de la llar d’infants municipal pactada el 2018”. Els morats, en una nota de premsa enviada avui mateix als mitjans, es mostren així de contundents: “Exigim que el PSC compleixi els acords signats i procedeixi a la immediata apertura de la llar d’infants municipal, ubicada al carrer de la Llenya al costat de la seu de la Policia Municipal”.

La formació recorda que aquesta llar d’infants “és fruit d’un pacte pressupostari entre Podemos i el PSC signat l’any 2018”, i lamenten que “ja han passat cinc anys, el local ja està preparat i condicionat, però el PSC de Gavà segueix sense inaugurar la llar d’infants que va pactar amb el nostre partit”.

Podemos, en aquesta línia, destaquen que “és trist que el PSC no compleixi les seves promeses, però és indignant i és una vergonya que no compleixi els seus pactes”. Els morats, per tot això, conclouen la seva nota de premsa reiterant que “des de Podemos Gavà exigim la immediata apertura de la llar d’infants en compliment dels acords signats”.