Podemos contra el Pla de Ponent
Estela Ortega, regidora de Podemos a Gavà.

Podemos ha convocat aquest divendres a la premsa local per manifestar la seva “profunda preocupació per l’inici de la següent fase del Pla de Ponent que el govern del PSC ja està començant”.

La regidora de la formació a Gavà, Estela Ortega, ha assenyalat que “l’empresa municipal GTI ha aprovat, amb els vots a favor del PSC, un increment de quasi 200.000 euros per a la contracció de diverses persones, 3 arquitectes, 2 administratius o administratives i un o una jurista. Aquest nou personal, pagat amb els diners de totes i tots servirà per tirar endavant el pla urbanístic a qual nomes Podemos vam votar en contra, tant per la despesa com pel projecte”.

Per a Podemos “és fonamental preservar el medi ambient i protegir i conservar el nostre entorn natural i consideren “lamentable que el govern del PSC, que es declara ecologista, vulgui destruir el pulmó verd de Gavà

Ortega lamenta que “el govern local es mogui més per interessos econòmics, que no pas pel benestar de les persones i pel respecte al medi ambient”.