Podemos demana accions davant els temporals
Miguel Herrera, portaveu de Podemos.

El grup municipal de Podemos reclamarà, en el decurs del Ple d’aquest dijous, accions preventives i plans d’actuació per fer front els temporals forts com el Glòria. Així ho ha manifestat el portaveu de la formació a la nostra ciutat, Miguel Herrera, durant una roda de premsa on ha posat de manifest que “cal estar previnguts perquè, segons assenyalen els entesos, l’augment de les temperatures al pol, a causa del canvi climàtic, modifica les corrents d’aire, raó per la qual, aquesta mena de borrasques tan profundes seran més freqüents i intenses al Mediterrani”.

Herrera es nostra preocupat per “les conseqüències desastroses que això pot suposar per a la població i posa de manifest que “el Glòria ha fet molt mal arreu, també a Gavà, amb inundacions, caiguda d’arbres, danys en domicilis i talls de llum a diferents indrets com ca n’Espinos, Can Tries Mas Bruguers o Gavà Mar”.

El portaveu de Podemos també es fa ressó dels danys a la zona agrícola, amb collites senceres perdudes, i els seriosos desperfectes a la franja litoral, amb un nou episodi de la regressió de platja, un fenomen que no és nou, però que va a més”.