Podemos
Miguel Herrera i Estela Ortega, regidors de Podemos a Gavà

Podemos (PODEMOS) demana que es congelin els impostos municipals. La formació morada fa aquesta petició atès que, com és habitual, “a finals d’any es realitza l’aprovació d’impostos i pressupostos que s’aplicaran l’any vinent, en aquest cas el 2021”.

De fet, la proposta de Podemos és en realitat “baixar els impostos a la nostra ciutat ja que, tal i com hem demostrat en aquests anys, els comptes de l’Ajuntament de Gavà podrien ser més eficients”. La baixada d’impostos permetria, segons argumenten, que “la gent tingués menys pressió fiscal en aquesta situació tan delicada que estem vivint”. I a més “les polítiques socials i les ajudes a la població no es veurien afectades amb el sistema d’eficiència econòmica que plantegem”.

Els morats, però, asseguren que aquesta proposta de baixada d’impostos “no serà acceptada pel PSC de Gavà, així que, encara que el nostre objectiu seria aquesta baixada, també lluitarem per a que, com a mínim, es congelin els impostos municipals per donar un respir a la població”. Podemos destaca en aquest sentit que “és important entendre les dificultats personals que estan vivint les famílies i també treballar per evitar un augment innecessari d’impostos a Gavà”.

Per últim, Podemos recorda que ja han manifestat en anteriors ocasions que “el diner públic s’ha de valorar i usar amb la màxima cautela i respecte ja que prové de l’esforç dels treballadors i de les PIMES de la nostra ciutat”.