Podemos
Herrera, aquest matí a la plaça de Jaume Balmes

Podemos (PODEMOS) de Gavà presentarà en el proper Ple Municipal una declaració política on s’insta al govern espanyol a derogar la reforma laboral per, en paraules de Miguel Herrera, portaveu de la formació morada, “recuperar els drets perduts pels treballadors del nostre país, millorar les seves condicions laborals amb menor precarietat, i tot això creant un entorn favorable pel creixement econòmic sempre dins de la sostenibilitat i, per descomptant, lluitant contra el frau laboral i l’abús als treballadors”.

Herrera afegeix que a més “demanem una nova llei que situï a les persones en el centre, que promogui la recuperació econòmica, i que transformi el mercat laboral”. Segons el portaveu de Podemos, aquesta llei tindria com objectiu “que l’Administració sigui més senzilla, amb uns convenis col·lectius que siguin respectables, que permetin el creixement mentre a la vegada es lluita contra la precarietat laboral”.

El portaveu morat recorda que “hi ha dues maneres de sortir de les crisis, i una és la que van fer el PSOE i sobretot el Partit Popular amb retallades que van perjudicar a la població, i amb una reforma laboral que al final va suposar la precarització del treball al nostre país, despullant a la classe treballadora dels drets pels quals havien lluitat tants anys”.

L’altra via per sortir d’una crisis, sempre segons Herrera, “és com ho està afrontant l’actual govern amb Podemos a dins, que ha estat no deixant a ningú enrere, reflotant l’economia en qüestió de mesos, i fent tot això sense destruir els drets laborals”. Segons el portaveu dels morats, doncs, “des de Podemos hem demostrat en aquests anys que es pot fer política d’una forma diferent, sense arruïnar l’economia, i sense deixar abandonada a la població”.

Podemos presenta aquesta declaració política en el Ple Municipal de novembre que es celebrarà, ja de manera presencial, el dijous 25 de novembre a partir de les 18:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Gavà.