Podemos
El portaveu de Podemos, Miguel Herrera, i la regidora Estela Ortega

La regidora del grup municipal de Podemos, Estela Ortega Fernández, ha anunciat avui als mitjans de comunicació municipal, la presentació d’un prec, en la propera sessió plenària, en què es demanen una sèrie de mesures per prevenir desperfectes en cas de pluges torrencials com les ocorregudes amb el temporal Glòria.

“S’acosten els mesos d’hivern i amb ells l’arribada de temporals, ràfegues de vent i intenses pluges. No oblidem que el gener d’aquest any el temporal Glòria va provocar nombrosos danys en la nostra ciutat” ha recordat la regidora de Podemos. El seu pas per Gavà va provocar ha afegit “desperfectes en espais públics i equipaments, trencament i fins i tot caiguda d’arbres, va deixar al seu pas per la ciutat zones inundades d’aigua i un litoral en mal estat”.

Per tot això Podemos, anuncia Estela Ortega, demanarà a Govern Local en el Ple de dijous que ve “que realitzi un estudi de la ciutat on s’identifiquin aquells punts més crítics (arbres que poguessin caure o trencar-se, zones amb perill d’inundar-se, clavegueram, etc.) i es defineixin les actuacions previstes en aquests punts per evitar danys en cas de donar-se una borrasca similar a la de Glòria”