Podemos demana millores al barri de Santa Teresa i a la Diagonal
Estela Ortega, regidora de Podemos a Gavà.

El grup municipal de Podemos a Gavà presentarà tot un seguit de temes al Ple de dijous vinent. Un dels assumptes que la regidora, Estela Ortega ha exposat en roda de premsa aquest migdia, són “les deficiències que pateix l’espai públic al barri de Santa Teresa i a l’avinguda Diagonal”. Ortega precisa que han rebut “diverses queixes per part dels veïns” i que “durant una visita en aquestes zones hem constatat l’estat de deixadesa a Santa Teresa, amb passos de vianants sense adaptar per a persones amb mobilitat reduïda, voreres sense llambordes o amb peces desencaixades i vegetació que barra accessos a porteries”. Per Ortega, cal que “el govern local porti a terme les tasques pertinents per mantenir el barri net de malesa, que es reparin les voreres i que s’actuï per fer accessibles el passos de zebra”.

Barri de Santa Teresa
Barri de Santa Teresa

D’altra banda també demanen “un millor manteniment i reparacions a la vorera de l’avinguda Diagonal” perquè “hi han molts desnivells i llambordes desencaixades, la qual cosa suposa un perill de caiguda per als vianants”.

Estat de la vorera a l’avinguda Diagonal

Finalment, Podemos també exposarà la seva preocupació per la situació de la cultura en l’actual context de Covid. Estela Ortega precisa que “en poblacions pròximes, que es troben sota les mateixes restriccions que Gavà, els teatres de gestió municipal estan funcionant i oferint espectacles oberts al públic, seguint les normes de seguretat. En canvi, a l’Espai Maragall no hi ha programació prevista, almenys segons la seva pàgina web” és per això que preguntaran “quan està prevista que s’hi recuperi l’activitat”.