Podemos
Herrera i Ortega, aquest matí al barri de les Ferreres

Miguel Herrera, portaveu de Podemos (PODEMOS) a Gavà, ha assegurat aquest matí que “molts veïns dels barris de les Ferreres i de can Tintorer, i dels carrers de Clara Campoamor i de Montserrat Roig, estan els darrers dies expressant les seves queixes respecte a la situació en aquests barris on hi ha “botellones”, brutícia, sorolls, i molèsties pels veïns”.

El portaveu morat ha explicat que la seva formació s’ha posat en contacte amb alguns d’aquests veïns “per tal que ens expliquin aquesta situació, i per això volem assenyalar els problemes que estan tenint aquestes zones amb actes d’incivisme ja no només en relació a “botellones” sinó fins i tot amb carreres il·legals de cotxes que van a altes velocitats a les nits i que algun dia podrien provocar un accident greu”.

Podemos
Brutícia de la que es queixa Podemos (Foto: cortesia Miguel Herrera)

Herrera posa de manifest que, “recollint tots aquests problemes en aquests barris, volem traslladar-los al govern de la nostra ciutat, volem que l’Ajuntament prengui mesures i que solucioni els problemes que ens estan manifestant els veïns d’aquests carrers”. A més adverteix que “portarem aquesta problemàtica al Ple Municipal en el cas que veiem que no s’està produint cap solució al respecte”.

Herrera ha fet aquestes declaracions aquest matí a la confluència dels carrers de Clara Campoamor i Montserrat Roig, acompanyat per la seva companya de partit i també regidora a l’Ajuntament, Estela Ortega.