Podemos denuncia la mala gestió dels equipaments esportius
Podemos denuncia la mala gestió dels equipaments esportius

El grup municipal de Podemos a Gavà reclama a l’equip de govern resolgui  “els problemes que des de fa moltes setmanes està patint la ciutadania que es vol donar d’altra en activitats o reservar classes en les diferents instal·lacions esportives que gestiona l’Ajuntament”. La formació morada presentarà l’assumpte en el proper Ple Municipal del 30 de setembre, després que, segons el portaveu de grup, Miguel Herrera, “hàgim rebut desenes de queixes de ciutadans i ciutadanes que es troben que la web per fer els tràmits està inoperativa des de fa dies i tampoc els agafen el telèfon”. Herrera explica que “també s’han viscut situacions de desordre i descontrol en els propis equipaments, perquè les sales estaven saturades de gent que es queixava, i sense mantenir distàncies de seguretat

Des de Podemos precisen que aquesta situació “no és culpa de la plantilla”, perquè “les treballadores ho han fet el millor que han pogut, però s’han vist desbordades a causa de la incompetència i la mala gestió política dels recursos municipals”.

Segons Miguel Herrera, “el govern municipal porta anys venent que Gavà és una ciutat que fomenta la vida sana i l’esport, però alhora de la veritat no s’ofereixen serveis viables, la qual cosa genera una enorme frustració i malestar social”.

Podemos qualifica la situació de “caòtica i vergonyosa i exigeix als responsables polítics que “ho solucionin el més aviat possible”.