Podemos
Podemos entra al consistori amb dos regidors, Miguel Herrera i Estela Ortega

Podemos va aconseguir en les eleccions municipals d’ahir entrar al consistori de Gavà amb dos regidors, Miguel Herrera i Estela Ortega Fernández. La formació morada va obtenir 1.589 vots, és a dir, el 7,66% del total de paperetes escrutades. Val a dir que Herrera a estava present en aquesta legislatura que ara s’acaba a través de la formació Gavà, Sí Se Puede.

Herrera, en declaracions ahir a la nit a Ràdio Gavà, va valorar positivament els resultats obtinguts atès que “era la primera vegada que Podemos es presentava amb la nostra marca, sí és veritat que havíem realitzat un treball anterior amb Gavà, Sí Se Puede i per tant estem recollint els fruits d’aquests quatre anys de treball, el fruit de els polítiques que estem presentant i que volem implementar a Gavà, així que estem molt satisfets”.

L’alcaldable de Podemos va valorar que “haver participat amb el nom de Podemos ajuda no pel fet que ens votin més, sinó perquè molta gent volia que ens presentem a unes eleccions municipals amb aquest nom ja que en les darreres no vam poder fer-ho”.