Podemos
Miguel Herrera i Estela Ortega, regidors de Podemos a Gavà

Podemos (PODEMOS) Gavà demana espais per les entitats local que no en tenen. Són “diverses les associacions que no disposen d’un espai per poder desenvolupar la seva tasca, i per aquest motiu demanarem al govern local que es doni solució a aquest problema el més aviat possible”, assegura la formació en un comunicat de premsa.

Els morats es declaren “conscients de que hi ha diverses entitats a la nostra ciutat que no tenen un lloc per poder desenvolupar les seves funcions. No disposen d’un local o un espai a on poder celebrar les seves reunions, fer tallers o xerrades, guardar material, assajar o atendre a les persones, tot i haver-lo demanat a l’ajuntament, en alguns casos en diverses ocasions”.

Segons afirmen des de Podemos, “a la nostra ciutat hi ha espais suficients per posar-los a disposició de les entitats que ho necessitin. L’empresa municipal GTI disposa de diversos locals buits, i també hi ha espais municipals, com podria ser la sala d’actes de l’American Lake, als que se’l hi dona poc ús”.

Podemos recorda que a Gavà “existeixen nombroses entitats i associacions com ara veïnals, culturals, esportives, educatives, o comercials, entre altres, i totes elles tenen un paper fonamental a Gavà i se les ha de valorar i dotar amb els mitjans necessaris per tal que puguin desenvolupar la seva activitat”.