Podemos
Miguel Herrera i Estela Ortega, regidors de Podemos a l'Ajuntament de Gavà

Podemos (PODEMOS) de Gavà ha agraït en una nota de premsa a l’equip de govern local de la nostra ciutat per “presentar una moció demanant el recolzament a la Reforma Laboral dirigida per la Ministra de Treball Yolanda Díaz, reconeixent així també el gran esforç que es realitza des de Podemos”.

La formació morada destaca que Díaz “segueix sent la política millor valorada de l’espectre polític del nostre país, i agraïm l’immens recolzament popular que té i que demostra que la gent té desitjos de seguir avançant en justícia social i laboral, sense deixar de lluitar per uns drets que tantíssimes dècades va costar aconseguir”.

Podemos Gavà es congratula a la mateixa nota de premsa per l’aprovació d’aquesta Reforma Laboral, i reparteix agraïments ja que “han estat mesos de molta feina i molta negociació on han col·laborat amb tenacitat un gran nombre de persones”. Entre els col·lectius als que la formació al·ludeix en aquest capítol d’agraïments hi figuren “els agents socials, com els sindicats, i alguns partits polítics que van entendre que aquesta reforma millorava les condicions laborals existents i trencava el marc jurídic i social de la legislació laboral del PP”.

Els morats també donen les gràcies als seus socis de govern i “per descomptat a Ministeri de Treball i Economia Social que porta Yolanda Díaz. El treball incessant de la ministra per portar a bon terme la reforma laboral és innegable, i aconsegueix així una petició de Podemos que formava part de l’acord de Govern”.

Al mateix temps, a Podemos Gavà asseguren sentir-se “profundament entristits per l’actitud d’alguns partits, com ERC, que han votat en contra i han preferit mantenir les condicions laborals del PP”. De fet, Podemos acaba la nota de premsa explicant que els entristeix “veure a aquests partits votant en contra dels drets laborals de la classe treballadora juntament amb Vox i el PP al Congrés. És una llàstima, i ens sentim totalment defraudats en veure a aquests partits intentar guanyar vots rebutjant la Reforma Laboral, en lloc de pensar que el més important és millorar els drets dels treballadors”.