Podemos segueix reivindicant millores a la Bòbila
Estela Ortega, regidora de Podemos a Gavà.

El grup municipal de Podemos a Gavà assegura que “seguirem reivindicant la millora de les instal·lacions esportives de la ciutat, en especial de les màquines del gimnàs de l’Estadi Municipal de La Bòbila.

La regidora de la formació al nostre municipi, Estela Ortega, recorda que “aquest assumpte ens preocupa i, de fet, ja fa uns dies van traslladar la necessitat de reparar o substituir molts d’aquests aparells al govern local perquè, ens consta, segons ens han fet saber diversos usuaris i usuàries, que fa molt temps que presenten un estat molt degradat”. Ortega precisa que “gràcies a la pressió de la gent i al fet que nosaltres haguem exposat el tema als mitjans presentant l’assumpte al Ple hem aconseguit que s’hagin fet algunes reparacions, com alguns entapissat o la substitució d’alguna de les peces. Esperem però, que el govern local tingui en compte la nostra petició de comprar màquines noves”.

Estela Ortega també adverteix que controlaran les instal·lacions per tal que “no s’arribi la situació actual, tot vetllant perquè totes i tots puguem practicar activitat física en bones condicions, tenint cura de la nostra salut en aquests equipaments”.