encreuament de Montflorit amb Lluís Borrasà
Podemos vol que es reguli millor l’encreuament de Montflorit amb Lluís Borrasà

Podemos vol que es reguli millor l’encreuament dels carrers Montflorit i Lluís Borrrasà. Estela Ortega, regidora de la formació morada, ha explicat que en el pas de vianants d’aquest encreuament “hi ha hagut diversos atropellaments, el darrer del qual en tenim constància el passat desembre, i és freqüent trobar aquí vehicles mal aparcats que dificulten la visibilitat dels cotxes que pugen per Montflorit i volen tombar cap a Lluís Borrasà, així que demanarem al govern que senyalitzi clarament la zona per evitar que els vehicles segueixin estacionant en aquest punt i que, si se segueixen produint atropellaments, es prenguin les mesures que creguin oportunes”.

Aquesta petició serà un dels diversos precs que Podemos portarà al Ple Municipal d’aquest mes de febrer. Altre farà referència al barri de Gavà Mar, ja que “diversos veïns de la zona de La Pava ens han traslladat el seu malestar sobre l’estat del camí de la Pava, on l’asfalt està ple de d’esquerdes, sots i forats, una situació que ha empitjorat després del temporal Glòria, i a més hem comprovat que les línies vials es troben bastant desgastades”. Per tot això, segons ens explica Ortega, el seu grup demanarà al govern que “realitzi les reparacions necessàries en aquest vial, que torni a pintar les línies vials, i que faci un seguiment periòdic de l’estat de la carretera per tal que sempre es trobi en les millors condicions pel tràfic rodat”.

Per últim, la formació farà també un prec respecte als horaris del Gavà Bus que “només té una parada al parc empresarial de Gavà, on hi treballen unes 9.000 persones repartides en 250 empreses, i a més el seu horari comença a les 7 del matí, així que demanarem al govern local que ampliï l’horari dels autobusos per fer-lo coincidir amb l’horari més freqüent d’inici de treball en els parcs empresarials, que és les 6 del matí, i també que ampliï el recorregut per donar més cobertura a aquestes zones industrials”.

El Ple Municipal de febrer tindrà lloc el dijous 27 a partir de les 18:00h.