La Policia Municipal de Gavà ha presentat aquest matí als mitjans de comunicació municipal les mascaretes que posen a la venda per recaptar fons per la investigació del càncer infantil a través de l’Hospital Sant Joan de Déu. La venda de les mascaretes s’emmarca en la campanya #PELSVALENTS que va impulsar a l’estiu la Policia Local de Sant Celoni i a la qual s’ha afegit ara Gavà.

“Amb la campanya de les mascaretes solidàries volem recaptar fons per al pediàtric center de l’Hospital Sant Joan de Deu. Des de principis d’estiu la Policia L,ocal de Sant Celoni porta a terme una campanya per les policies locals de Catalunya de venta de mascaretes solidaries i tot el que es recull és per a la investigació. Nosaltres ens hem adherit a aquesta campanya que va paral·lela a la que van fer fa dos anys dels escuts solidaris en la qual es van recollir 10.000 euros”, explica el sergent, Jordi Cartuchá. El sergent de la Policia Municipal informa, a més, que les mascaretes es poden adquir “a la prefectura de la Policia Municipal, #PELSVALENTS a les xarxes socials i als establiments que vulguin ser punts de recollida de mascaretes com va succeir amb els escuts”.

Les mascaretes, que es fabriquen a Tarragona i estan fetes de microfibra hidròfuga, són de quatre tipus “dos infantils, per a infants de 6 a 9 anys i dos d’adults de diferents mides i colors. Estan homologades per la Unió Europea, i son reutilitzables”, explica l’agent Javier Sicilia qui informa que “el donatiu que es dona per les mascaretes són de 9 euros les d’adult i 8 euros les infantils”.

La tinenta d’alcaldia i responsable de Seguretat i Convivència, Gemma Badia, s’ha mostrat molt contenta de la posada en marxa de la campanya #PELSVALENTS i ha volgut remarcar que “Gavà és una ciutat molt solidaria i això ho sabem perquè a la darrera campanya, la dels escuts solidaris es van recaptar 10.000 euros. Això vol dir que la ciutadania i els comerços, també van fer una tasca molt important, es van implicar i van fer aquest suport a la Policia Municipal de Gavà en aquesta campanya que va destinada a la lluita contra el càncer infantil ”.