PP
El PP demana posar el nom de dues agustines missioneres a un carrer de can Ribes

El Partit Popular (PP) demana que es posi el nom de dues agustines missioneres a un carrer del barri de Can Ribes de Gavà. Mónica Parés, portaveu dels populars a Gavà, ha explicat que “són dues dones màrtirs, beates des del passat 8 de desembre, que van ser assassinades a Algèria l’any 1994 quan eren dues missioneres de la congregació de les Agustines Missioneres, una congregació amb arrelament a la nostra ciutat i a la nostra comunitat educativa”.

Parés justifica aquesta petició ja que “si el barri de can Ribes ha de seguir amb la política de portar en els seus carrers i places només noms de dones, elles són un bon exemple de vocació i d’entrega, dues persones que van acabar morint servint als demés”.

Aquest serà un dels tres precs que els populars presentaran en el Ple Municipal de Març que es celebra el dijous 28. Els altres dos precs seran, d’una banda, que s’implanti a Gavà un espai per acollir un programa homologat pel govern d’Espanya anomenat Aula Mentor de formació de persones que tenen feina; i de l’altra banda, que es planti arbrat en aquells trams del camí que recorre l’avinguda del Mar on hi ha manca d’arbrat atès que és un vial utilitzat per moltes persones.

El PP formularà també dues preguntes en aquest Ple Municipal. Una d’elles fa referència a la qüestió de l’aparcament a Gavà atès que “al pàrquing de l’estació de RENFE s’està construint un nou aparcament de bicis que farà que es perdin places d’aparcament de vehicles, el mateix passa en altres llocs de la ciutat a causa de les noves obres que s’estan fent i algunes projectades per nous carrils bici, el que evidencia que l’aparcament comença a ser un problema greu a Gavà”.

El PP preguntarà al govern “quines solucions proposa, i fins i tot si han pensat en que algun dels terrenys o espais municipals que hi ha a prop de l’estació, com pot ser el dipòsit municipal de vehicles, pogués servir d’aparcament en un futur no molt llunyà tenint en compte que la gent que aparca aquí fomenta el transport públic ja que utilitzen el vehicle privat per anar fins l’estació i agafar el tren”.

L’altra pregunta serà sobre “quin control fa el govern municipal dels establiments comercials de la ciutat, sobretot els que venen productes alimentaris, i per això volem saber quantes llicències s’han atorgat els darrers quatre anys, quantes inspeccions s’han fet, quantes infraccions s’han comprovat, quantes sancions s’han imposat i d’aquestes quantes han acabat en tancament dels establiments”.