Fira
El PP preguntarà al govern en el Ple Municipal sobre la panera que demanava llibertat pels presos polítics en la darrera Fira d’Espàrrecs

El Partit Popular (PP) de Gavà preguntarà en el proper Ple Municipal sobre la panera artística que hi havia a la darrera Fira d’Espàrrecs que demanava llibertat pels presos polítics. La portaveu popular, Mónica Parés, ha avançat que el seu grup municipal preguntarà al govern municipal “quins vans ser els motius que van permetre que aquella panera estigués exposada en la nostra Fira d’Espàrrecs”.

Parés ha recordat que “el mateix dia de la inauguració ja vàrem lamentar que hi ha via una panera artística amb un marcat accent polític, ho vàrem criticar en aquell moment i ho seguirem criticant d’ara en endavant”.

El PP formularà aquesta pregunta en el torn de precs i preguntes del Ple Municipal de maig que es celebrarà el proper dijous. Els populars aprofitaran precisament aquest torn per fer el següent prec en relació a la polèmica panera: “Demanem al govern municipal que en les properes edicions de la Fira d’Espàrrecs es recalqui que no pot haver cap panera ni cap expositor que utilitzi temes partidistes i sobretot de caire polític, quan una vegada més aquesta ciutat ha sigut exemple de pluralitat, cohesió i concòrdia en moments molt tensos a la societat catalana”.

A banda d’aquesta qüestió, el PP també farà una altra pregunta en relació al Mundial de futbol que donarà inici el 14 de juny. Parés recorda que aquest esdeveniment “l’hem pogut gaudir en altres ocasions a la nostra ciutat a través de la pantalla de la Torre Lluc, i per això preguntarem en quin estat es troba aquesta pantalla i demanarem que s’emetin els partits de la selecció espanyola allà tal i com ja s’ha fet altres vegades amb gran èxit a la nostra ciutat”.

Els populars també realitzaran al Ple Municipal dues preguntes més: d’una banda, preguntaran “què pensa fer el govern per acabar amb la brutícia i la imatge de deixadesa que hi ha a prop de molts contenidors de la ciutat”, i de l’altra banda preguntaran “si hi ha previst un espai fixe per la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra en aquesta temporada de platja que s’inicia el 9 de juny i s’allargarà fins l’11 de setembre”.