PP Pla mobilitat platja

El Partit Popular presenta al Ple d’aquest mes de juny diferents propostes relacionades amb Gavà Mar, la més destacable de les quals és“la petició de revisió del Pla de mobilitat d’estiu a la platja perquè, segons argumenta la seva portaveu, Mónica Parés, “s’ha fet sense comptar amb la participació dels veïns del barri que són els qui han de patir els col·lapses que es produeixen”.Parés també pregunta si “s’implantarà, per a l’estiu vinent, el sistema d’estacionament en zona blava amb sanció sense penalització per als veïns i veïnes de Gavà”. En relació amb aquest barri, Parés també diu que “fem costat als qui viuen aquí i reivindiquen millores en neteja, seguretat i serveis, així com la pavimentació dels carrers més degradats”.

També en aquest barri, els populars recuperen la petició de crear, en l’esplanada on hi ha el monument de la vela, “un espai d’homenatge a les víctimes del terrorisme amb tota la simbologia de llibertat que aporta estar davant del mar”. Mónica Parés ha recordat que “recentment hem commemorat el 30 aniversari de l’atemptat d’Hipercor i, justament, un 27 de juny del 1960 ETA cometia el seu primer assassinat”. També s’ha referit als atemptats jihadistesesmentant “l’espanyol que va morir a Londres i que serà recordat com l’heroi del patinet” .

Altres temes

Una altra de les peticions del PP fa referència a la convocatòria del referèndum de l’1 d’octubre,subratllant que “és il·legal, per això, i tal i com ja vam fer pel 9N, demanem al govern local que no cedeixi ni recursos ni equipaments per a la seva celebració”.

La darrera petició fa referència al sistema de fitxes existent per a fer ús dels lavabos públics que hi ha als mercats municipals. Segons Parés “tot i que els paradistes tenen fitxes per cedir als clients, la majoria no ho sap i no les demana i moltes persones, sobretot la gent gran, ho pot necessitar. Demanem que, o bé es promocioni com cal, o que se suprimeixi el sistema”.